Nidaroskongressen Logo
Nidaroskongressen Banner
     
     
 


 
 
Det er en stor glede å ønske velkommen til årets Nidaroskongress - den 15. i rekken! Leger og medarbeidere i primærhelsetjenesten i hele vårt langstrakte land inviteres til spennende faglige kurs av høy kvalitet, samt trivelige sosiale arrangement uka igjennom!

Kongressen åpnes av leder i Allmennlegeforeningen Tom Ole Øren, og etter kunstnerlige innslag følger et kåseri av Klaus Sonstad.

Årets kongress har 14 emnekurs, og vi gjentar kurset i samfunnsmedisin, som del av den obligatoriske spesialistutdannelsen.

Suksessen med Grunnkurs B og C gjentas, og vi fortsetter modellen for Grunnkurs C der første halvdelen er nettkurs, som må være bestått for å melde seg på del to, på 2 dager under kongressen.

Og Nidaroskongressen er fortsatt Norges eneste ekte medarbeider-kongress, idet vi hver dag har minst 2 parallelle tilbud som er spesialdesignet for medarbeidere.

Årets Nidarosgjest, greske Harris Lygidakis, holder sitt foredrag onsdag. Torsdag er dagen for forskning og fagutvikling, med foredrag av vinneren av Nidarosprisen, samt av vinner av Anders Forsdals minnepris. Og til Frie Foredrag håper vi mange kolleger vil melde på egne innlegg.

Det kulturelle og sosiale tilbudet er mangfoldig også i år!

Flere dager er det mulig å nyte lunsjen utenfor kongresshotellet. Se i programmet, la deg friste og meld deg på! Mandag inviterer vi til omvisning, middag og ølsmaking på E.C. Dahls Pub og Kjøkken, samt en egen ALIS-middag for at yngre kolleger skal bli kjent med hverandre på samme sted. På tirsdagen blir det kveldskurs med ”Langligger” av teater Fusentast og diskusjon rundt helsepolitiske endringer. Onsdag blir det stand-up humor med Jonas Kinge Bergland «Dr. Bergland bryter taushetplikten». Så toppes det torsdagen med Nidaroskongressens tradisjonelle Festmiddag, med gourmetmeny, underholdning og priser, og påfølgende dans.

Alle kurs og arrangementer har et tak på hvor mange som kan delta. Vår erfaring er at vi ikke alltid klarer å imøtekomme alles førstevalg. Prinsippet er førstemann til mølla - så det vil lønne seg å være tidlig ute med påmeldingen!


 
Vi ses ved Nidelvens bredd 16. – 20. oktober!

Hilsen Kongress-komiteen

Lena Ervik   Mona Jacobsen   Mads Johannessen   Lene Johnsen
Karl Hilt   Anne Juvik   Vibeke Langaas   Ingjerd Murvoll   Nikolai Mæhlum  
Marianne Aadal   Tove Røsstad   Torstein Sakshaug   Brit Skarsvåg
Mona Størseth   Eli Valør   Jens Musum   Morten Busch

Følg ellers med på nyheter på www.nidaroskongressen.no
 
Kontakt sekretariatet for Nidaroskongressen
lena.ervik@wtw.no